Skin Scrubber

Descoperă Secretul Pielii Radiante cu Tratamentul Skin Scrubber


Alege să ai un ten curat și luminos cu ajutorul tratamentului nostru revoluționar - Skin Scrubber. Cu o tehnologie avansată ce utilizează vibrații ultrasonice la o frecvență de 30.000 HZ, această experiență de curățare redefinește standardele frumuseții tale.

Tratamentul Skin Scrubber este soluția ideală pentru o piele profund curățată și revitalizată. Spatula de curățare acționează delicat, dar eficient, penetrând adânc în pori pentru a elimina impuritățile și celulele moarte de la suprafața tenului. Rezultatul? O piele proaspătă, radiantă și revigorată.

Care sunt beneficiile tratamentului Skin Scrubber?Vibrațiile ultrasonice deschid porii și îndepărtează sebumul, impuritățile și particulele de murdărie.


Folosind tehnologia ultrasonică, Skin Scrubber contribuie la regenerarea celulară, oferindu-ți un ten mai uniform și luminos.


Procesul activează circulația sângelui, promovând o nutriție optimă a celulelor pielii.


Tratamentul ajută la diminuarea aspectului porilor și îmbunătățește starea pielii, reducând acneea și punctele negre.


Experimentează o transformare profundă a tenului tău cu tratamentul Skin Scrubber la EVO ESTHETIC CENTER. Lasă-ne să îți oferim o experiență personalizată și rezultate vizibile încă de la prima ședință. Alege să strălucești frumos cu EVO ESTHETIC CENTER!

Cum se folosește un scrubber pentru piele.
Rezerva o consultatie gratuita !

Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!