Epilare Definitiva cu Laser

Epilare Definitiva cu cel mai performant Laser


Epilarea definitiva cu laserul folosit in centrul nostru este cea mai eficienta metoda de a scapa de parul nedorit si de foliculita si este cel mai apreciat tratament de epilare de pe piata. Ne mandrim ca am fost primii care au adus aceasta invovatie, epilarea cu laser Elysion Pro, in orasul nostru, consolidandu-ne reputatia ca unul dintre cele mai avansate centre de estetica din regiune. Clientii noștri beneficiază de rezultate excepționale, confort superior în timpul procedurii și o atenție meticuloasă pentru fiecare detaliu al călătoriei lor către o piele perfect netedă și fără imperfecțiuni. Va invitam sa descoperiti atat beneficiile epilarii defintive cu laser, cat si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de procedura si de cum trebuie sa va pregatiti pentru sedinte.

Care sunt beneficiile epilarii definitive cu laser?


Epilarea cu laser prezinta o serie de avantaje clare in fata metodelor traditionale de epilare, precum cea cu ceara, dar si in comparatie cu metode relativ noi, precum IPL sau SPL. Aceste avantaje se grupeaza in trei categorii: Eficienta, Siguranta si Versatilitate.

Eficienta

Siguranta

Versatilitate


Ce se intampla inainte de procedura de epilare laser?


Inainte de a incepe tratamentul cu laser dioda, terapeutii nostri vor stabili specificul tratamentului in functie de nevoile dumneavoastra. Vom stabili astfel un plan de tratament in functie de fototipul dumneavoastra, de densitate foliculara si de istoricul dermatologic.


In ce consta procedura de epilare definitiva?


Epilarea definitiva cu laser Elysion Pro actioneaza pe principiul fototermolizei selective. Astfel, laserul dioda actioneaza asupra foliculilor de par din derm, fara a afecta insa tesuturile inconjuratoare. Rezultatele sunt foarte bune pe orice zona a corpului, firele de par fiind inlaturate definitiv si cu usurinta de catre terapeut.
In timpul tratamentului, terapeutul va aplica impuluri repetate asupra zonei de tratament cu ajutorul unui aplicator special, repetand procedura in mai multe sedinte. Versatilitatea echipamentului permite terapeutului sa actioneze cu eficienta asupra zonelor mici, cu par fin, dar si asupra zonelor cu densitate foliculara ridicata, atat pentru barbati cat si pentru femei. In functie de zona de tratament, o sedinta poate dura de la 10 minute (mustata) pana la 30-60 minute (picioare complet).
Avantajul major al tratamentelor de epilare laser Elysion il reprezinta posbilitatea epilarii pielii bronzate, si a diverselor nuante de piele in conditii de siguranta. Astfel, putem adapta specificul tratamentului de epilare pentru nevoile dumneavoastra specifice,garantand astfel rezultate foarte bune intr-un timp scurt.

Ce zone se pot epila cu laser?


La Evo Esthetic Centre, tratam toate zonele necesare pentru a asigura satisfactia dumneavoastra si
cele mai bune rezultate:


Pentru fiecare zona, terapeutul va selecta cei mai potriviti parametri de tratament, in functie de
pilozitate, densitate foliculara, fototip, istoric dermatologic si alti factori relevati. Va oferim astfel
tratamente personalizate de epilare, pentru a va asigura cel mai inalt nivel de satisfactie.


Rezultate cu Elysion Pro. Cate sedinte de epilare definitiva cu laser sunt necesare?


 

Pentru a se ajunge la rezultatul final, ce consta in inlaturarea completa a foliculilor pilosi din zona de tratament, sunt necesare intre 6 si 8 sedinte, in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

Rezultatele epilarii se vad imediat dupa prima sedinta si au efect pe termen lung si foarte lung. In mod specific, laserul dioda actioneaza asupra foliculilor pilosi activi (aflati in faza anagena). Foliculii pilosi inactivi (in faza catagena si telogena) se pot activa intr-un nou ciclu de crestere al parului, si pot fi inlaturati in sedinte ulterioare.

  • slide
  • slide
  • slide

Exista efecte secundare sau contraindicatii?


Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta riscuri majore si este o metoda sigura de epilare, recunoscuta la nivel international. Cu toate acestea, exista situatii cand, din ratiuni medicale si de siguranta, nu se recomanda tratamentele laser. Aceste situatii includ, fara a se limita la, sarcina, alaptare, infectii la nivelul pielii si/ sau a mucoaselor, boli oncologice active sau istoric oncologic, alte leziuni ale pielii, tatuaje. In aceste situatii, specialistul nostru va va oferi recomandari personalizate, in functie de caz.

De ce sa aleg epilarea cu laser in locul altor metode pe care le folosesc?


Epilarea definitiva cu laser ofera rezultate pe termen lung pentru orice tip de piele, ajutand simultan si in tratarea foliculitei. De-a lungul timpului, costurile tratamentelor traditionale de epilare depasesc cu mult costurile unui set de sedinte de epilare cu laser, iar rezultatele nu sunt la fel de satisfacatoare. In final, procedura este una simpla, rapida si nedureroasa.

Rezerva o consultatie gratuita !
Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!