Curatarea tenului Hydrafacial

Hydrafacial - Tratamente Faciale Complete


La Evo Esthetic Center, va oferim acum si tratamentul Hydrafacial, cel mai avansat tratament facial ce combina curatarea, exfolierea, exctractia, hidratarea si protectia. Cu ajutorul tratamentului Hydrafacial, veti avea un ten mai curat, mai hidratat si mai stralucitor, alaturi de un efect general de intinerire!

Mai mult decat atat, tratamentul Hydrafacial ofera si o reducere a petelor pigmentare in mod non-invaziv. Dupa tratament, puteti reveni la activitatile de zi cu zi imediat, fara a fi nevoie de timp de recuperare. Toate aceste lucruri fac din Hydrafacial tratamentul ideal de ingrijire regulata a pielii.

Prin cumulul sau de beneficii, tratamentul Hydrafacial este o solutie completa de ingrijire, curatare si intinerire pentru ten. Incearc-o si tu acum la Evo Esthetic Center Craiova.

1. Curatare si Exfoliere

Cu ajutorul Hydrafacial, scapati de celulele moarte, acestea fiind eliminate fara a leza pielea si dand un efect de piele intinerita si sanatoasa. Dupa tratament, pielea este curata, revitalizata si vizibil intinerita.

2. Peeling cu Acizi

Cu Hydrafacial, va oferim hidratare completa si un peeling pentru curatarea tenului de impuritati. Efectul este unul rejuvenant si de curatare profunda, redand tenului aspectul tanar si plin de vitalitate.

3. Extractie Puncte Negre

Cu ajutorul tehnologiei Vortex-Fusion, Hydrafracial va curata tenul de puncte negre in profunzime si va ofera simultan o foarte buna curatare si hidratare. Tratamentul este delicat cu tenul dumneavoastra, si puteti reveni imediat la activitatile de zi cu zi.

4. Hidratare

Hidratarea in profunzime este unul din cei mai importanti pasi de tratamant facial si rezulta intr-o piele mai stralucitoare dupa introducerea antioxidantilor si al acidului hialuronic in piele cu tehnologie speciala Vortex-Fusion.

5. Protectie

Cu ajutorul unui tratament special, pielea este protejata, iar rezultatele sunt de durata datorita folosirii produselor Hydrafacial Daily Essentials.

6. Dermabuilder

Are ca efect regenerarea tesutul, tonifica si intareste structura celulară. Stimuleaza producția de colagen si elastina, contribuind la reducerea ridurilor fine si ridurilor de expresie. Uniformizeaza culoarea si textura pielii.

7. Britenol

Booster-ul Britenol contine o concentratie mare de Vitamina C si imbunatateste vizibil textura pielii, oferind luminozitate si protectie impotriva radicalilor liberi. Uniformizeaza culoarea pielii si reduce petele pigmentare.

Beneficii Hydrafacial


Hydrafacial este solutia ideala pentru ingrijirea regulata a pielii. Hydrafacial este o alternativa net superioara tehnologiei IPL pentru rejuvenarea faciala, rezultatele fiind net superioare oricarui alt tip de aparat similar conform unor studii clinice realizate de doctorii din SUA.Cu acest tratament, beneficiati de:

Tratament Hydrafacial: Inainte si Dupa

  • slide
  • slide
  • slide

Rezerva o consultatie gratuita !Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!