Vergeturi si Riduri MessoPen

Tratament Vergeturi si Riduri cu MessoPen


Messo Pen este un tratament specializat pentru o gama larga de terapii faciale si corporale, ce functioneaza cu ajutorul unui sistem de microace (microneedles), ce ajuta la patrunderea substantelor active in piele, cu efect direct asupra fibrelor de colagen si elastina. Messo Pen foloseste doua tehnologii principale:

Microneedling

Cu ajutorul unui numar mare de intepaturi foarte mici la nivelul dermului, se livreaza in piele substantele active, ce ajuta la refacerea fibrelor de colagen si elastina. Acest lucru produce un efect pozitiv asupra aspectului pielii, ridurile fiind diminuate. Mai mult, se obtine si un efect de tonifiere si intinerire al pielii.

Manipulul MessoPen

Pentru tratamente personalizate dupa nevoile fiecarui pacient se utilizeaza si manipulul Messo Pen, cu ajutorul caruia se pot utiliza seturile de ace micro-fine, pentru tratamente faciale de precizie.

Ce poti trata cu MessoPen?


Mezoterapia MessoPen este un tratament inovator care revitalizează și rejuvenează pielea, oferind rezultate spectaculoase cu minim de disconfort. Prin intermediul unui dispozitiv specializat, seruri personalizate bogate în vitamine, antioxidanți și acizi hialuronici sunt injectate delicat în piele. Aceasta stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind textura și strălucirea tenului. Ideală pentru combaterea semnelor de îmbătrânire, hidratare profundă și îmbunătățirea tonusului pielii, mezoterapia MessoPen este un must-have pentru oricine dorește un ten radiant și tânăr.
Messo Pen este un tratament util pentru o serie de probleme estetice, precum:


Mai mult, tratamentul Messo Pen ajuta si la tonifierea si intinerirea tenului, fiind un bun complement altor proceduri de rejuvenare faciala.

Rezerva o consultatie gratuita !Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!