Peeling Chimic

Ce sunt Peelingurile Chimice?


Peelingurile chimice sunt tratamente cosmetice care implică aplicarea unei soluții chimice pe piele, pentru a îndepărta straturile superioare deteriorate. Procesul stimulează regenerarea celulară și producția de colagen, rezultând în îmbunătățirea texturii și tonusului pielii. Această metodă non-invazivă poate fi adaptată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui pacient, în funcție de tipul de piele și de problema specifică tratată.
Peelingurile Chimice
O Soluție Inovatoare pentru o Piele Radiantă!

 

În căutarea unei soluții eficiente pentru revitalizarea pielii, tot mai multe persoane se îndreaptă către tratamentele cosmetice avansate, printre care și peelingurile chimice. Această procedură estetică de avangardă a câștigat popularitate datorită eficacității sale în tratarea unei game variate de probleme ale pielii, promițând o piele mai fină, mai uniformă și, într-un cuvânt, radiantă.

Beneficiile Peelingurilor Chimice


- Estomparea ridurilor fine de expresie din jurul ochilor si din jurul gurii
- Reductia semnelor de îmbătrânire: Diminuează liniile fine și ridurile, oferind pielii un aspect mai tânăr.
- Corectarea problemelor de pigmentare: Tratează hiperpigmentarea, petele solare și melasma, egalizând tonul pielii.
- Tratarea acneei și a cicatricilor post-acneice: Reduce inflamația și frecvența erupțiilor acneice, diminuând cicatricile.
- Îmbunătățirea texturii pielii: Elimină asprimea, lăsând pielea netedă și moale.
- Luminarea tenului: Îndepărtează straturile de piele opacă și lasa o piele mai luminoasă și mai sănătoasă.

Cum se Desfășoară Procedura?

Procedura începe cu o consultare inițială, unde specialistul va evalua tipul pielii și problemele specifice pentru a recomanda tipul de peeling chimic cel mai potrivit. Pe parcursul tratamentului, soluția chimică este aplicată delicat pe piele, unde va acționa pentru o perioadă determinată înainte de a fi neutralizată și îndepărtată. Senzațiile resimțite în timpul aplicării pot varia de la ușoară piscatura până la un discomfort moderat, în funcție de intensitatea peelingului.

După procedură, pielea poate deveni roșie și poate începe să se descuameze în decursul câtorva zile, proces care permite dezvăluirea unui strat nou și mai sănătos de piele. Este esențială utilizarea unei protecții solare de înaltă calitate și urmarea instrucțiunilor post-tratament oferite de specialist pentru a maximiza rezultatele și pentru o vindecare optimă.

Problemele Pielii Tratate

Peelingurile chimice sunt recomandate pentru o varietate de condiții ale pielii, inclusiv:
- Acnee și cicatrici post-acneice
- Riduri și linii fine
- Hiperpigmentare și pete de vârstă
- Textură neuniformă a pielii
- Ten tern și lipsit de viață

Rezerva o consultatie gratuita !
Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!