Mezoterapie MessoPen

Ce este mezoterapia cu MessoPen?


Mezoterapia cu MessoPen este un procedeu de infrumusetare de ultima generatie destinat reimprospatarii si reinnoirii pielii prin introducerea in derm a unui cocktail de vitamine si substante active printr-un sistem automat cu micro-ace de mare viteza.


Cum functioneaza mezoterapia cu MessoPen?


MessoPen-ul este o varianta mult imbunatatita a derma-roller-ului ce foloseste mai multe ace care patrund cu precizie in piele, vertical si asistate de vibratii care “pacalesc” senzatia de durere.
Mezoterapia cu MessoPen produce astfel usoare leziuni asupra tegumentului prin care dermul absoarbe substantele active si cocktailul de vitamine aplicat. Totodata, datorita capacitatii de regenerare a organismului se stimuleaza si productia de colagen si elastina. Ca rezultat al ranilor, factorii de crestere din capilare favorizeaza divizarea celulelor, iar pielea incepe procesul de regenerare. In timpul procesului de vindecare, pielea produce colagen si elastina.

Mezoterapia cu MessoPen este indicata pentru reintinerirea, tonifierea, hidratarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor si tratarea cicatricilor post-acneice, redarea uniformă a culorii pielii, revitalizarea scalpului, imbunatatirea texturii pielii, tratarea acneei si a cicatricilor asociate.

Rezultatul Tratamentului

Before and After:

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Mezoterapia Institute BCN


Institute BCN este brandul cu cea mai vasta gama de concentrate active profesionale pentru mezoterapie.
Produsele Institute BCN sunt testate clinic, avand la baza multi ani de cercetari, testari si imbunatatiri continue. Tratamentele sunt complet non-invazive, nedureroase, fara efecte adverse si cu rezultate instante. Fiecare concentrat poate fi mixat cu un alt produs, chiar si din game diferite, oferind posibilitatea de a crea pacientului un tratament personalizat in functie de problemele pe care doreste sa le rezolve, atat la nivel corporal, cat si facial.

BCN Classics


Formule clasice de concentrate active pentru mezoterapie

Produsele din gama BCN Classics contin ingrediente active pure si formule farmaceuticale de calitate inalta, atent selectate. Acestea sunt sterile, avand o toleranta ridicata pentru organismul uman.

Ingrediente active: Aminoacizi, Dexpanthenol, DMAE, Argilerina, Acid Glicolic, Retinol, Biotina, Acid Hialuronic, Vitamina A, Cafeina, Antioxidanti, Vitamina C.

BCN advanced


Combina 3 grupuri de ingrediente active care functioneaza sinergic si optimizeaza rezultatele tratamentelor:
BCN Cocktails


Produsele din gama BCN Cocktails contin combinatii ideale de ingrediente atent selectionate si testate pentru a crea o sinergie perfecta intre principii active diferite care sa actioneze atat la nivelul corpului, cat si asupra tenului. Pot fi folosite individual sau combinatie cu alte produse din gamele BCN.
Ingrediente active:
Acid hialuronic, Vitamina C, Cafeina, Acid citric, Colagen, Elastina, Coenzima Q10, Siliciu organic, L-Carnitina, Fucus, Ruscus, Fosfatidilcolina

Rezerva o consultatie gratuita !
Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!