Eximia

EVO ESTHETIC PREZINTĂ TEHNOLOGIA EXIMIA HR77 PLATINUM
Slăbire și Remodelare CORPORALĂ


Cel mai bun echipament de slăbire profesionala Eximia HR77 Platinum Anniversary. Conceptul tehnologic care conține toate secretele pentru a obține idealuri de frumusețe, fiind un sistem unic care oferă soluții diferite pentru fiecare tip de imperfecțiune estetica a corpului. Revoluționează tehnicile de slăbire profesionale non-invazive și încorporează terapii de ultimă generație în estetica faciala. Eximia HR77 Platinum Anniversary oferă posibilitatea de a trata obezitatea și neregularitățile cu noua strategie tehnologică.

Beneficiile tratamentului cu EXIMIA

7 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE IN ESTETICA FACIALĂ & CORPORALĂ , INTR-UN SINGUR ECHIPAMENT

Alege și tu să te simți bine în pielea ta cu beneficiile tratamentelor faciale Eximia.
Cum să te pregătești pentru ședința cu aparatul EXIMIA?


EXIMIA a dezvoltat instrumentul perfect „RAPID & NON-INVAZIV” care oferă rezultate convingătoare chiar și după o singură săptămână de proceduri. Acesta va DEFINI, REFORMA și TONIFICA corpul și fața cu tehnologii multiple RAPIDE și SIGURE.
Pe scurt, acest aparat ajută la îmbunătățirea oxigenării, reduce grăsimea, elimină celulita, îndepărtează excesul de piele, tonifică și întinerește pielea și țesuturile și oferă netezime pielii.

Înainte de ședința cu Eximia


Dupa sedinta cu EximiaNU SE RECOMANDĂ ȘEDINȚELE CU APARATUL EXIMIACe zone se pot trata cu EXIMIA?


La Evo Esthetic Centre, tratăm toate zonele necesare pentru a asigura satisfacția dumneavoastră prin cele mai bune rezultate:Pentru fiecare zona, terapeutul va selecta cei mai potriviți parametri de tratament, în funcție etapă în care se află fiecare client.

Rezultate cu EXIMIA. Câte ședințe de tratament cu Eximia sunt necesare?

Programul de slăbire cu Eximia HR77 Platinum încorporează tehnologiile revoluționare ale momentului, pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase.

Oferă satisfacție și încredere de sine prin remodelare corporală și slăbire localizată,
Pentru a se ajunge la rezultatul final, ce constă în eliminarea surplusului de grăsimi și celulita, înlăturarea vergeturilor și fermitatea pielii, sunt necesare între 6 și 8 ședințe, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Rezultatele tratamentului cu Eximia se văd imediat după prima ședința și au efect pe termen lung cu întreținere și respectarea unui regim de alimentație sănătoasă. În mod specific, Eximia acționează asupra grăsimii, îndepărtând-o și asupra vergeturilor, celulitei, reglează sistemul de funcționare sanguin și redă fermitate pielii.


Rezervă o consultație gratuită!Cererea ta a fost trimisa!
Din pacate cererea ta nu a fost trimisa! Te rugam sa mai incerci!